Bedrijfsinfo

verkoop  uw auto aan een betrouwbare auto opkoper !

•     B&S Cars is een ambitieuze auto  opkoper met een jarenlange ervaring in de autobranche.
Die knowhow heeft ons samen met onze aanwezigheid op  de grootste automarkten onschatbare contacten opgeleverd, evenals een omvangrijk  klantenbestand en de reputatie van een betrouwbare auto  opkoper.
Precies  daardoor kunnen we ons vandaag toeleggen op de aankoop en verkoop van tweedehands auto’s van  vrijwel alle merken en types.

•    Als jong bedrijf gingen we van  meet af aan intensief aan de slag om onze naambekendheid bij klanten en  autodealers te versterken. De resultaten bleven dan ook niet uit.

Op  relatief korte termijn is B&S Cars erin geslaagd om succesvolle  vertrouwensrelaties op te bouwen met de betere autodealers en -garages.
Deze  contacten zijn voor ons van groot belang. Ze vormen immers de fundamenten van  onze steeds groeiende onderneming en de betrouwbaarheid van auto  opkoper.

•    De voorbije jaren hebben we een  ijzersterke reputatie van betrouwbare auto  opkopers weten op te bouwen.  B&S  Cars is voor velen een consequente en betrouwbare auto  opkoper geworden.
We  kopen en verkopen tweedehands auto’s in groot vertrouwen, in een branche  waar het vertrouwen vaak zoek is. Onze klanten tonen zich tevreden en  gerust.

B&S Cars,  waar service nog belangrijk is

•    Door zo veel mogelijk in te  spelen op de wensen van onze klanten, heeft ons bedrijf inmiddels een bijzondere  positie ingenomen op het gebied van dienstverlening en auto  opkoop.
auto opkopers B&S  Cars streeft steeds een vlekkeloze service na en heeft zich zo weten uit te  bouwen tot een van de grotere spelers op de tweedehands automarkt.

•     Door een dagelijks wisselende voorraad heeft u een ruime keuze aan  2dehandswagens van alle merken en types. Tevens bieden wij onze klanten  onderhoud, reparatie, keuring en indien nodig kunt u bij ons terecht voor  vervangwagens.

Hebt u nog vragen over onze onderneming, onze  activiteiten en/of de mogelijkheden om uw auto  te verkopen ? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij helpen u graag  verder. De eerste steen van een nieuwe zakenrelatie is immers snel en graag  gelegd!

Ons  contacteren kan:
–  via ons e-mailadres info@bscars.be,
– of via het gsm-nummer +32 (0)495/53.38.27 of +32  (0)495/40.82.34.
Klik hier om ons gratis  en volledig vrijblijvend de gegevens van uw te verkopen auto door te sturen. Wij  nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.